TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI www.sansaegala.ro ȘI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului.

1. INTRODUCERE
Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.sansaegala.ro de către potențialii vizitatori sau clienți, precum și practicile noastre privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale ca urmare a interacţiunii cu website-ul nostru. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare și sunteți de acord cu consecințele directe și indirecte, descrise mai jos, privind prelucrarea datelor Dvs. personale.

2. CINE SUNTEM
ASOCIAȚIA ȘANSĂ COMPETIȚIONALĂ (denumită în continuare ASC) este persoană juridică cu sediul în Târgu Mureș, str. Avram Iancu nr. 64, înscrisă în Registrul persoanelor juridice fără scop patrimonial sub numărul 67/23.09.2015, în baza Hotărârii Judecătorești nr. 77/28.09.2015, având CUI 35054194.
Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al website-ului www.sansaegala.ro – ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale (GDPR) ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date.

3. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
Prin accesarea și utilizarea a acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord în mod tacit cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și conditii de utilizare, nu accesați acest site.

4. DESCRIEREA SERVICIILOR
Platforma societății noastre vă pune la dispozitie informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se vor depune toate diligențele ca la publicarea lor pe site, toate informațiile să fie exacte.

5. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Asociația Șansă Competițională (denumită în continuare ASC), persoană juridică cu sediul în Târgu Mureș, str. Avram Iancu nr. 64, înscrisă în Registrul persoanelor juridice fără scop patrimonial sub numărul 67/23.09.2015, în baza Hotărârii Judecătorești nr. 77/28.09.2015, având CUI 35054194. Toate informațiile, produsele prezentate în acest site sunt proprietatea ASC (cu excepția celor cuprinse în punctul 5.1), care îsi rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.
Întregul conținut al site-ului ASC este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul si prezentarea site-ului sunt deținute de ASC. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop, respectiv exploatarea site-ului în orice altă manieră fără confirmarea scrisă din partea ASC.
Accesul și utilizarea paginii ASC sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informatțiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.
Informațiile prezente pe ASC sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipari conținutul paginii ASC pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, continutul ASC nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțamântul explicit al reprezentanților ASC.
5.1 POZE/ IMAGINI PRELUATE DIN GALERIILE DIGITALE GRATUITE CARE FAC PARTE DIN STRUCTURA SITE-ULUI
Unele dintre imaginile care sunt afisate pe site-ul sansaegala.ro si care fac parte din structura (designul) platformei, au fost descărcate de pe galeriile digitale www.unsplash.com și www.pexels.com (sau alte galerii cu profil si politică similară), care oferă poze, imagini și material grafic în mod gratuit, ce pot fi descărcate și utilizate, fără niciun fel de referință sau obligație în acest sens, pentru site-uri – cazul nostru -, materiale de marketing și orice alt tip de proiect. Astfel, aceste imagini descărcate pot fi și sunt folosite liber de obligații în acest sens și sunt afișate strict pentru îmbunătățirea aspectului site-ului Asociației Șansă Competițională .
Astfel, în continuare, Asociația Șansă Competițională
1. Respectă prevederile de licență a platformei pexels.com :
https://www.pexels.com/ro-ro/photo-license/
1.1 Nu prezintă persoanele identificabile (dacă va fi cazul) într-o lumină proastă sau într-un mod care este ofensator.
1.2 Nu vinde și nu va vinde copii nemodificate ale unei fotografii, de exemplu: Nu vinde și nu va vinde pozele ca imagine de stoc, poster, imagine imprimată sau produs fizic fără a-i adăuga niciun fel de valoare.
1.3 Nu sugerează aprobarea produsului ASC de către persoane sau mărci din imagine.
1.4 Nu redistribuie sau vinde fotografiile pe alte platforme de imagini de stoc sau imagini de fundal.

2. Respectă prevederile de licență a platformei unsplash.com :
https://unsplash.com/license
2.1 Nu compilează pozele expuse pe platforma Unsplash.com în vederea replicării unui serviciu similar sau concurent cu acesta.

6. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor ASC. În continuare ASC nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispozitie a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, ASC nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele ASC, prețuri, informații, campanii și promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Conținutul paginii web ASC, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea ASC nu reprezinta o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.
ASC nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu îsi asuma nicio obligație de rezultat sau diligența față de nicio persoană, exclude în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

7. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a pune la dispoziția beneficiarilor informații generale despre activitatea desfășurată de ASC, precum și portofoliul de proiecte ce aparține societății, în vederea prezentării acestora.
ASC nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, dar asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care dorește să-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site, este rugată să contacteze asociația noastră prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

8. INFORMAȚII PERSONALE COLECTATE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.
Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, la modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile ASC, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

9. CE DATE POT FI COLECTE / PRELUCRATE?
Date privind traficul web prin site-ului ASC:
●adresa IP
●sistemul de operare, versiunea acestuia, rezoluția ecranului, tipul și versiunea browserului folosit
●paginile sau fișierele accesate în interiorul site-ului ASC
●sursa traficului dumneavoastră în site-ul ASC (dacă, de exemplu, ne-ați gasit folosind o căutare pe Google sau dând click pe un link în Facebook) precum și cuvintele cheie după care ne-ați căutat
●data și ora la care ați accesat diferitele pagini ale site-ului ASC, durata vizitei pe fiecare pagină
●ce furnizor de acces la internet ați folosit
●zona geografică din care a provenit vizita dumneavoastră (până la nivel de localitate)
●accesul abuziv sau neautorizat la resursele site ului Prin intermediul Google Analytics/Google Tag Manager
●date privind categoria de vârsta (numai daca e logat in contul google)
●preferințele de cumpărături și interesele legate de tema sitului nostru (numai daca e logat in contul google)
●daca aveți Javascript activat sau nu in browserul Dumneavoastră
●pagina de intrare și pagina de ieșire din site-ul ASC precum și traseul pe care ați folosit-o pe parcursul vizitei Dumneavoastre
●tipul echipamentului folosit pentru accesarea site-ului, dacă este desktop, tabletă, telefon mobil (pentru ultimele două, inclusiv marca și modelul acestora)
Fișiere „cookies” în care se stochează informații cu privire la:
●Daca aveți sau nu Javascript activat în browser
●Un identificator unic pentru sesiunea de lucru din timpul vizitei Dumneavoastre
●În cazul în care platforma ASC va dispune de conturi (de cumnpărături) pentru clienți în cadrul său, și dacă v-ați autentificat sau nu în site-ul ASC cu utilizator/parolă, caz în care vom face legătura cu date adiționale cum ar fi nume, prenume, utilizator, adresă de email, telefon, CNP, CUI (în cazul firmelor), cont bancar
●Produse adăugate/șterse din coșul de cumpărturi
Newsletter, sau comunicarea de oferte și noutăți prin email pentru care utilizăm următoarele informații:
●Numele dumneavoastră și adresa dumneavoastră de email
●Istoricul dumneavoastră de beneficiar al ASC.

10. SCOPURILE PRELUCRĂRII

Prelucrăm datele Dvs. personale în următoarele scopuri:
1. În vederea furnizării de servicii conform obiectului de activitate
2. În vederea îmbunătățirii serviciilor noastre
3. În scopuri de marketing și publicitate
4. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

11. LEGĂTURĂ CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ASC utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
ASC nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.
Societatea de hosting care găzduiește platforma ASC este scietatea S.C. REEA S.R.L. cu sediul în Târgu Mureș, Republicii 41, județul Mureș – (https://www.reea.net/ro/privacy/)

12. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care viziteaza site-ul ASC și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres si neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de catre ASC; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către ASC a cererilor, întrebarilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de ASC și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.
ASC va păstra confidențialitatea acestor informații cu excepția cazurilor când în mod legal, datele privind operațiunile comerciale sunt raportate diverselor instituții ale statului. Așadar, în cazul utilizării unui produs de la ASC, datele documentelor oficiale vor ajunge la toate organele statului care au dreptul prin lege să colecteze/dețină astfel de informații.
De asemenea, organele statului au dreptul legal, să ne oblige să transmitem informațiile personale sau pseudonimizate în cazul anchetelor și/sau investigațiilor de orice natură.
Desigur, în anumite cazuri informațiile privind datele pot fi transmise si societatilor partenere, furnizori serviciii de curierat, furnizori servicii de plată, societăti de asigurare care se conformează acelorași legi ca și noi. Facem tot posibilul să protejăm și să securizăm cât mai bine toate informațiile pe care le colectăm, fie prin cale directă sau prin parteneri.
Coform Regulamentului UE 679/2016, Legii 129/2018, Legii nr. 506/2004, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de ASC exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din documentele oficiale vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care sunteți de acord sa primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.
Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea solicitărilor și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa ASC.

13. DREPTURILE UTILIZATORULUI
În continuare, beneficiați de următoarele drepturi:
a) Dreptul de acces;
b) Dreptul de rectificare sau stergere a datelor cu caracter personal;
c) Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor datelor cu caracter personal;
d) Dreptul de portabilitate a datelor;
e) Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc;
f) Dreptul de a se adresa justitiei si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal -B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro
g) Dreptul de a nu face obiectul unui proces decizional automatizat (crearea de profiluri).
Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către ASC cu o cerere în acest scop. ASC se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastră în scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

14. DISPOZIȚII FINALE
Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu legislația națională și europeană privind protecția datelor cu caracter personal. Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Ne rezervăm dreptul de a ne modifica, atunci când considerăm oportun, practicile de protecţie a datelor și de actualiza și modifica prezenta notă de informare în orice moment. Din acest motiv, vă încurajăm să verificaţi periodic prezenta notă de informare. Această notă de informare este actualizată la data la care apare în partea superioară a documentului.