Incep inscrierile in Concursul National de Interpretare Sansa Egala, 22-23 februarie 2019, Tirgu Mures, Romania

 

Stimate concurent,

Avem placerea sa va invitam la cea de a V-a editie a Concursului National de Interpretare Sansa Egala 2019, 22-23 februarie 2019, Tirgu Mures, România:

 

          Cum se face inscrierea?

Incepand cu aceasta editie, procesul de inscriere este exclusiv online folosind un cont Google.

Am simplificat procesul de preluare si prelucrare a datelor prin acordarea suportului la introducerea de catre candidat a datelor personale folosind un cont Google, acestuia revenindu-i responsabilitatea pentru corectitudinea lor.

Ce este foarte important?

Va rugam sa respectati indicatiile formularului de inscriere online, acordand o atentie sporita introducerii cu maxima corectitudine a tuturor datelor solicitate, folosind diacritice. Datele introduse urmeaza a fi preluate si folosite pentru editarea Caietului Program, exact asa cum au fost introduse de catre candidat.

Cand este validata inscrierea?

Procesul de incriere in concurs este finalizat atunci cand primiti e-mailul de confirmare din partea organizatorului. Pentru buna desfasurare a competitiei, va rugam sa faceti o donatie de 50 ron, care va fi depusa in contul Asociatiei Sansa Competitionala, cu men?iunea – DONATIE Proiect Sansa Egala – Nume candidat.

Contul Asociatiei Sansa Competitionala este deschis la Banca Transilvania    
    RO77BTRLRONCRT0296274101.

 INSCRIERE

Echipa Sansa Egala
Iti ureaza
MULT SUCCES!
  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *