Asociatia Neumarkt Events o sustine pe Bianca Volgyesi

 

Bianca este unul dintre tinerii care nu doar promit, ci chiar incep sa confirme increderea cu care o investesc toti cei din jur, familie, dascali, prieteni, simpli iubitori ai sunetelor.

Asemenea altor copii, a inceput studiul unui instrument beneficiind de dotarea Liceului Vocational de Arta, valoarea lui depasind posibilitatile materiale ale familiei. Fiind foarte aproape de momentul incheierii studiilor liceale, era normal ca preocuparea legata de iminenta predare a instrumentului sa fie mai mult decat prezenta.

Aceasta intamplare nu este una izolata, ci este una care poate fi descoperita in multe alte povesti care ar putea fi de succes, dar care au nevoie de sprijinul comunitttilor. La fel ca Bianca, sunt alti si al?i copii pe care ii putem ajuta sa razbata pe drumul consacrarii artistice, motiv pentru care Asociatia Sansa Competitionala a luat decizia de a infiinta „Bursele Sansa Egala”, axate pe sustinerea elevilor Liceului Vocational de Arta din Tirgu Mures în doua directii: achizitionarea de instrumente si participarea la concursuri, olimpiade sau diverse cursuri de maiestrie.

Multumim pe aceasta cale Asociatiei Neumarkt Events pentru ajutorul acordat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *