Concertul caritabil „Sansa egala” din data de 20 aprilie 2016

 

Concertul caritabil „Sansa egala”
din data de 20 aprilie 2016
având ca loc de desfasurare Jazz&BluesClub

Este un eveniment initiat de catre fondatorii Asociatiei „Sansa Competioionala” si Asociatia „Artecotur” din Tîrgu Mures care beneficiaza de participarea elevilor olimpici sau laureati la concursuri nationale si internationale de la Liceul Vocational de Arta, mobilizati pentru aceasta actiune de catre doamna profesor Gyarmati Andrea Katalin, impreuna cu corpul profesoral al catedrelor.

Ca si în alte ocazii, ne bucuram ca partenerii nostri media, RadioMures si StiiTV, ne ajuta  si promovam evenimentul organizat în scopul de a promova si sprijini activitatea unor oameni care cu adevarat lupta pentru o Sansa egala.  Bineînteles, avem speranta ca si alte institutii de presa, sau chiar oameni simpli vor alege sa vorbeasca prietenilor despre „aceasta întâmplare simpla”.

Sanatatea unui copil este cel mai frumos si mai pretios dar pe care Dumnezeu i-l poate face unui parinte, dar si mai frumos este atunci când, prin oameni atinsi de harul ajutorarii aproapelui, tot El reuseste si faca minuni mai mari sau mai mici si sa dea câte o noua sansa celor mai putin norocosi.

Fundatia Alpha Transilvana este una dintre marile realizari ale comunitatii noastre, un adevarat exemplu pentru ceea ce înseamna si întinzi mâna aproapelui, si daruiesti din puterea ta si celui aflat în suferinta. Niciodata nu trebuie sa te gândesti ca este prea putin, ca mica ta contributie nu rezolva nimic, ci, mai curând, sa te gândesti ca exemplul tau va fi urmat si de altii, pentru ca „apele mici fac râurile mari”.

Cu aceasta ocazie se pot face donatii in beneficiul copiilor aflati in îngrijirea Fundatiei Alpha Transilvana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *